21 Görüntülenme
Cehennem Melekleri 2 İzle
6.6 IMDB Puanı

Cehennem Melekleri 2 İzle

Cehennem Melekleri serisinin ikinci filmi, Mr. Church’un liderliğinde yeniden bir araya gelen ekipten birinin öldürülmesi üzerine kuruludur. Takım arkadaşlarından birini kaybeden Barney, intikam almak için yola çıkar. Hiç beklemedikleri olaylarla karşılaşan ekip, yeni katılan iki kişiyle birlikte Bay Church’un verdiği basit bir görev için hareket ederler. İntikam ve macera dolu sahneleriyle hayranlarını ekrana kitleyen yapımı Cehennem Melekleri 2 izle seçeneği üzerinden seyredebilirsiniz.
Cehennem Melekleri 2 Konusu
Barney Ross, Lee Christmas, Gunnar Jensen, Yin Yang, Toll Road ve Hale Ceasar’dan oluşan Cehennem Melekleri, organize bir ekiptir. Bay Church’un basit bir işini alan takım, plan yapmaya devam eder. İçlerinden birinin rakip bir paralı asker tarafından öldürülmesiyle işler farklı noktalara taşınır. Jean Vilain’den intikam almak için yola koyulan ekip, yeni üyeleri Maggie ve Billy the Kid ile birlikte ölümcül bir silahı durdurmak için çabalar.
Düşman bölgesine gitmek için çeşitli planlar yaparak yola çıkan melekler, karmaşık olayların içerisinde yer alırlar. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle nefes kesen filme Cehennem Melekleri 2 izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Filmin Oyuncu Kadrosu ve Vizyon Tarihi
17 Ağustos 2012 Amerikan yapımı filmin yönetmenliğini Simon West üstlenmiştir. Sylvester Stallone, Ken Kaufman ve David Agosto’nun senaryosunu yazdığı eserin başrollerini Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme gibi isimler canlandırır.