157 Görüntülenme
Vücut Ateşi Filmini İzle
7.4 IMDB Puanı

Vücut Ateşi Filmini İzle

(Body Heat)
Kategori
Lawrence Kasdan’ın yönetmenliğini üstlendiği yapım, 1981 yılında vizyona girmiştir. Projenin baş karakteri Avukat Ned Racine, Matt Walker adlı kişiyle tanışır ve çekici bir güzellikten etkilenir. Bir süre sonra ikilinin arasında bir ilişki başlar ancak Matt’in evli olması ana karakterimize sorun yaşatır. Ayrıca ikisinin de para düşkünü olmaları, Matt’in kocasını öldürme planlarına kadar uzanır. Kara film kategorisinde olan yapım hakkında gündemde olumlu-olumsuz çeşitli yorumlar bulunur. Etkileyici sahnelere ev sahipliği yapan yapıma Vücut Ateşi film izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Filmin Konusu
Ana karakter Avukat Ned, çıkarlarına düşkün biridir. Yaşadığı ilişkileri de çıkarları amacıyla kullanır. Bir gün ana karakterimiz, Matt adındaki bir kadınla tanışır. Bu karşılaşma ise her ikisi içinde işleri tamamen başka boyuta taşır. Evli bir kadınla çıkarlarını düşünen bir avukatın beraberliğine odaklanan eser, yasak ilişkilerinin evrilme sürecini işler. İkili için önce Matt’in kocası daha sonra da parasız olmaları önlerinde bir engeldir. Cinayet planına kadar taşınan tehlikeli hikaye izleyiciyi de ekrana kilitlemeyi başarır. Florida’nın sıcak yaz günlerinde geçen filmin heyecan dolu sahnelerine Vücut ateşi izle seçeneğiyle misafir olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
Yapımda rol alan oyuncular arasında Kathleen Turner, William Hurt, Richard Crenna ile Ted Danson, Mickey Rourke, J. A. Preston ve Kim Zimmer yer alır. Eleştirilere konu olan eseri Vücut ateşi filmi izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.