1,125 Görüntülenme
Kolpaçino 4 4’lük İzle
2.6 IMDB Puanı

Kolpaçino 4 4’lük İzle

  • Yapım Yılı
  • Ülke Türkiye
Kategori
Kolpaçino 4 4’lük İzle
Kolpaçino 4 4'lük, 12 Ocak 2024 tarihinde vizyona giren Türk komedi filmidir. Yönetmenliğini Kamil Çetin'in yaptığı, senaryosunu Şafak Sezer'in yazdığı eser serinin dördüncü filmi olarak karşımıza çıkar. Yapıtın konusunda aralarındaki husumeti bitirmek ve hesaplaşmak için bir mekânda toplanan Özgür ile Sabri'nin başlarına gelen komik olaylar anlatılmaktadır.
Filmin Konusu Nedir?
Kolpaçino filminin devamı niteliğindeki komedi "Kolpaçino 4 4'lük", Özgür'ün eski dostlarıyla hesaplaşmaya karar vermesini konu alır. Aralarındaki düşmanlığa son vermek için karakterimiz Sabri’yle bir mekânda hesaplaşmaya karar verir. Arkadaşı olan Tayfun, nişanlanmadan önce son kez kumar organizasyonu düzenlemek ister ve Özgür’ü de organizasyona davet eder. İkili bu organizasyon vesilesiyle eski düşmanlıklara bir son vermeyi ve aralarındaki buzları eritmeyi hedefler.Fakat işler düşündükleri gibi olmaz. Ekibin başına gelmeyen kalmaz. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi geceyi tamamen değiştirir.
Filmin Oyuncu Kadrosu
Film Türk sinemasının en sevilen komedyenlerinden Şafak Sezer'in senaryosu, Kamil Çetin'in yönetmenliğiyle hayat bulur. Oyuncu kadrosunda serinin önceki filmlerinden de aşina olduğumuz; Şafak Sezer, Ali Çatalbaş, Serkan Şengül ve Aydemir Akbaş yer alır.

Kolpaçino 4 4’lük, hem eski hem yeni karakterleriyle, izleyicilere kahkaha dolu bir seyir keyfi sunmayı hedefler. Siz de bu filme ulaşım sağlamak için sitemize girebilir full HD imkanıyla komediye doyabilirsiniz!