128 Görüntülenme
Aquaman ve Kayıp Krallık İzle
6.0 IMDB Puanı

Aquaman ve Kayıp Krallık İzle

Aquaman ve Kayıp Krallık film, Dünya’yı geri dönüşü pek mümkün olmayan bir yıkımdan kurtarmak için anlaşmazlıkları kenara itip güçlerini birleştiren Aquaman ile Orm’un serüvenlerini konu ediniyor. Black Manta ilk karşılaşmalarında Aquaman’ı yenemese de pes etmeye hiç niyeti yoktur. Umudunu yitirmeden Aquaman’dan intikamını almak için uğraşan Black Manta onu sonsuza dek alt etmek için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Artık çok daha güçlü olan Black Manta’nın elinde kötü bir gücü açığa çıkarabilecek efsanevi Black Trident bulunmaktadır. Oldukça güçlü bir düşmanla burun buruna gelen Aquaman ise onu yenmek için Orm ile ittifak kurmaya karar kılar. Orm, Atlantisin eski kralı olup Aquaman’in hapiteki kardeşidir. Bu iki üvey kardeş, krallıkları korumak ve Dünya’yı büyük bir felaketten kurtarmak için bu süreç boyunca anlaşmazlıklarını bir kenara itmek zorundadır.

Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği fimin senaryosundaysa David Leslie Johnson-McGoldrick’in emeği vardır. Aksiyon, macera ve fantastik kategorilerini bir arada sunan bu filmin oyuncu kadrosu da oldukça başarılıdır. Patrick Wilson, Jason Momoa ve Amber Heard gibi başarılı isimlerin kadroya dahil olduğu bu film 22 Aralık 2023 tarihinde sinemaseverlerle bir araya gelmiştir.

İki üvey kardeşin sorunlarını bir kenara koyup güçlerini birleştirdiği Aquaman ve Kayıp Krallık filminde Aquaman ile Orm, Dünya’yı bu olası yıkımdan kurtarabilmeyi başaracak mıdır?