87 Görüntülenme
Güven Bana Film İzle
4.8 IMDB Puanı

Güven Bana Film İzle

Kategori
Güven Bana, iki kardeşin tefeciye olan borcunu ödemek için karşılaştıkları gerilimli ve komik olayları merkeze alır. Borç batağına düşen ikili, dayılarından borç almaya giderler ve henüz cebinden çıkarmadan kalp krizi geçirerek ölür. Özcan ve Sercan dayılarının cebinden tefeciye vermek üzere paraları alırlar fakat karşılaşacakları sürprizin henüz farkında değillerdir. Tüm paranın sahteliğinden haberdar olmayan kardeşler şok olurlar ve aldıkları yere geri götürmek için dönerler. Geri dönüşü olmayan bir maceraya atılan Özcan ve Sercan’ı bekleyen daha karmaşık bir olay vardır. Güven Bana film izle seçeneğiyle ikilinin yaşadığı trajikomik anlara konuk olabilirsiniz.
Güven Bana Konusu
Güven Bana, Özcan ve Sercan isimlerini taşıyan iki kardeşin tefeciye olan borçlarını ödemek için giriştikleri zorlu maceraları konu alır. Baş karakterlerimiz, dayıları Müslüm’den almak istedikleri para başlarına büyük dertler açar. Parayı vermeden önce kalp krizi geçiren dayı, yeğenlerini şaşkınlığa uğratır.
Borç ödeme derdine düşen ikili, bu durum çok kısa süre sonra unutur ve cebinden aldıkları parayla kaçarlar. Tüm paranın sahte olduğunu sonradan fark eden kardeşler çıkmaz bir yola girerler. Karşılaşacakları olay onları hem zor hem de komik bir durumda bırakacaktır.
Oyuncu Kadrosu
Filmin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Cihangir Ceyhan ve Okan Çabalar yer alır. Yapımın heö yönetmen hem de senarist koltuğunda ise Selçuk Aydemir oturmuştur.