233 Görüntülenme
Tutsak Abigail İzle

Tutsak Abigail İzle

(Abigail)
  • Yapım Yılı
Kategori
Tutsak Abigail İzle
Tutsak Abigail, kaçırılan genç bir kızın malikaneye kapatılmasıyla birlikte süregelen olayları ele alır. Yeraltı dünyasının en büyük mafyalarından birinin çocuğunun bir grup suçlu tarafından kaçırılmasını konu alır.
Korku-gerilim türündeki bu film, izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşatmayı hedefler. Bir genç kızın kaçırılmasını ve ardından yaşanan olayları sürükleyici bir şekilde anlatan Tutsak Abigail, merak edilen yapımlar arasına şimdiden girmiştir.
Yapımın Konusu
Mafya adamlarından birinin 12 yaşındaki kızı bir grup suçlu tarafından esir alınır. Balerin kızının aniden ortadan kaybolmasıyla birlikte onu bulmaya çalışan yeraltı adamı, bu adamların peşine düşer. Çete, 50 milyon dolarlık fidye karşılığında çocuğu vereceklerini iletir.
Bu süreçte genç kızla büyük bir malikanede birlikte kalan suçluların sayısı giderek azalmaya başlar. Her geçen gün gruptan bir kişi eksilir. Bunu fark eden çetenin geri kalanı korkmaya başlar. İzole bir evde yaşananların ardından suçlular, kaçırdıkları kızın normal olmadığını anlarlar.
Oyuncu Kadrosu
Yönetmen koltuğunda Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett’in birlikte oturduğu Tutsak Abigail, kaçırılan genç kızla bir grup çetenin aynı evde kilitli kalmasını ele almıştır. Stephen Sheilds ve Guy Busick’in başarılı kaleminden çıkan film, korku dolu sahneleriyle ön plana çıkar. Oyuncu kadrosunda Melissa Barrera, Dan Stevens ve Alisha Weir gibi ünlü isimlerin yer aldığı eser, 19 Nisan 2024 tarihinde beyazperdede seyirciyle buluşacak.