33 Görüntülenme
Longlegs Türkçe Dublaj İzle
6.7 IMDB Puanı

Longlegs Türkçe Dublaj İzle

(Cambaz)
Kategori
Yetenekli fakat son derece deneyimsiz FBI ajanı olan Lee Harker, karmaşık ve çözülmemiş bir seri katil davasıyla görevlendirilir. Ana karakterimiz, yakalanması güç olan katilin peşine düşerken gizli kanıtlar da yavaş bir şekilde ortaya çıkmaya başlar. Lee Harker ise bu süreçte şaşırtıcı bir şekilde katille kişisel bir bağlantısı olduğunu fark eder. Longlegs Türkçe dublaj izle seçeneğiyle başarılı yapıma ortak olabilirsiniz.
Longlegs Konusu
Başarılı yapım, henüz çok deneyimsiz bir FBI ajanı olan Lee Harker’ın sırrı çözülemeyen seri katil davasına atanmasını konu alır. Genç ve yetenekli ajanın zor bir soruşturmanın içine düşmesiyle başlayan çarpıcı hikaye, Harker’ın katille kişisel bir bağlantı keşfetmesiyle daha da derinleşir.
Faili meçhul cinayetler ve gizemi çözülemeyen kanıtlar ortaya çıktıkça Harker, karanlık geçmişiyle de yüzleşmek durumunda kalır. Aile cinayetlerinin önüne geçmek ve başka bir trajediyi engellemek için zamana karşı yarışan ana karakterimiz hem profesyonel hem de kişisel sınırlarını zorlamak zorundadır.
Oyuncu Kadrosu
6 Eylül 2024 yılında vizyona giren projenin yönetmen koltuğunda sinema dünyasının başarılı isimlerinden olan Oz Perkins yer alır. Gerilim, korku ve suç unsurlarını ustalıkla harmanlayan yapımın başrollerine ise Hollywood dünyasının yetenekli isimlerinden Nicolas Cage, Maika Monroe, Blair Underwood ve Dakota Daulby hayat verir. Eleştirmenlerden olumlu yorumlar almayı başaran prodüksiyona Longlegs Türkçe dublaj izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.