80 Görüntülenme
Papatya Film İzle
5.2 IMDB Puanı

Papatya Film İzle

Umut, üniversitenin son yılında eğitimine devam eden genç bir adamdır. Çocukluk yıllarında babasını talihsiz bir kazada kaybetmiş, bu acıyla başa çıkmayı babaannesi Şükriye Hanım ve annesi Zeynep’in desteği sayesinde öğrenmiştir. Hayatındaki en zor anları birlikte göğüslediği çocukluk arkadaşı Nuri ise Umut’un en büyük sırdaşı ve yoldaşı olmuştur. Umut’un yaşamı, sıradan bir düzen içinde ilerlerken bir gün televizyonda izlediği bir röportaj her şeyi değiştirir. Papatya film izle seçeneğiyle başarılı yapıma ortak olabilirsiniz.
Papatya Film Konusu
Umut (Kenan Acar), sıradan bir hayat süren, günleri birbirinin aynısı gibi geçen bir gençtir. Babasız büyümenin getirdiği boşlukla Sinema-Televizyon Bölümü'nde okuyan ana karakterimiz, kendi dünyasında bir arayış içerisindedir. Yaşadığı rutinin içinde kaybolmuşken bir gün televizyonda karşılaştığı genç bir kadının söyledikleri onu derinden etkiler. Genç kadın, içindeki bir şeyleri harekete geçirmiş, onun varoluşuna yeni bir anlam katmıştır.
Umut, bu kadının kim olduğunu merak eder ve kısa bir süre sonra onun adının Melis olduğunu öğrenir. Melis'in, Umut'un okuduğu üniversitede öğrencilik yaptığını fark etmesiyle birlikte Umut’un içindeki arzu daha da güçlenir. Umut’un yakın arkadaşı Nuri (Mekin Sezer) de bu durumu fark eder ve Melis'e ulaşmak için birlikte bir plan yapmaya karar verirler. Farklı yöntemler ve numaralar deneyerek Melis’in ilgisini çekmeye çalışırlar. Ancak Melis, çevresindeki kalabalıkta dikkat çekmesi zor biri olarak Umut ve Nuri’nin işini zorlaştırır.