65 Görüntülenme
Tenet İzle
7.3 IMDB Puanı

Tenet İzle

Tenet, aksiyon ve bilim kurgu türlerinin en önemli örneklerinden biridir. Hikayesi, Latin Palindromlarından olan Sator Karesi’ne dayanır. Farklı hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla öne çıkan yapım, ilk haftasında 53 milyon dolarlık gişe başarısı yakalamıştır. Aksiyon yapımlarını seviyorsanız Tenet izle seçeneğiyle başarılı hikayeye konuk olabilirsiniz.
Tenet Konusu
Tenet, dünyayı çok büyük bir tehlikeden kurtarmak için başlanan destansı bir macerayı konu alır. Casusluk görevini yerine getiren ana kahramanımız, dünyayı kurtarmak için büyük fedakarlıklar yapar ve bir mücadeleye başlar. Başrollerimiz, Üçüncü Dünya Savaşı’ndan daha büyük bir tehlikeyi durdurmak için zor bir yolculuğa çıkmak durumunda kalır. Casusların alacakaranlık dünyasında başlayan mücadele, beklenmeyen bir sonla biter. Hikaye, bir opera binasında hareketlenir. Gösteriyi izlemeye gelenler, beklemedikleri ölümcül bir olayla karşılaşır. Kahramanımız, buradan itibaren büyük tehlikeyi fark etmeye başlar ve durdurmak için her riski alır.
Tenet, ünlü yönetmeni Christopher Nolan’ın işitsel ve zamansal başarısının bir yansıması olarak kabul edilir. Zaman olgusunun fark ettirilmeden izleyicilere aktarıldığı sıra dışı bir eser olarak film eleştirmenlerinden tam not almayı başarmıştır.
Oyuncu Kadrosu
Christopher Nolan’ın yazıp, yönettiği Tenet, başarılı bir casus filmidir. Yapımın başrollerini sinema dünyasının sevilen isimlerinden olan John David Washington, Elizabeth Debicki, Robert Pattinson ve Kenneth Branagh paylaşmıştır. Birleşik Krallık ve ABD ortak yapımı olan Tenet, yaklaşık 250 milyon dolarlık devasa bir bütçeye sahiptir.