64 Görüntülenme
Harry Potter 6 Melez Prens
7.6 IMDB Puanı

Harry Potter 6 Melez Prens

Harry Potter ve Melez Prens, J.K. Rowling'in büyülü evreninin altıncı kitabını beyazperdeye taşıyan fantastik bir macera filmidir. Yönetmen koltuğunda serinin önceki film de görev alan David Yates yer almıştır. Projenin yapımcılığını ise David Heyman ve David Barron üstlenirken senaryosu Steve Kloves imzası taşır. Harry potter 6 Melez Prens izle seçeneğiyle fantastik evrene konuk olur.
Harry Potter 6 Melez Prens Konusu
Harry Potter ve Melez Prens filminde ana karakterimiz "Seçilmiş Kişi" olarak anılmaya başlar ve vaftiz babasından miras alır. Snape'in yerine Slughorn İksir dersi öğretmeni olur, başrolümüz ise eski bir ders kitabından faydalanarak derste başarılı olur. Bunun yanı sıra Dumbledore, Harry'e Voldemort'un geçmişi hakkında bilgiler verir ve Hortkuluklar'dan bahseder.
Harry, kitabın sahibi olan Melez Prens'in Snape olduğunu öğrenir. Dumbledore ile birlikte bir Hortkuluk'u aramaya giderler ancak buldukları madalyonun sahte olduğu ortaya çıkar. Okula döndüklerinde Ölüm Yiyenler'le karşılaşırlar ve Snape, Dumbledore'u öldürür.
Harry Potter 6 Melez Prens Oyuncu Kadrosu
Efsaneleşmiş yapımın oyuncu kadrosunda başarılı isim Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson başrollerde yer alır. Sinemanın usta ismi Helena Bonham Carter, Michael Gambon ve Alan Rickman gibi deneyimli oyuncular da kadroya güç katar. Ayrıca Bonnie Wright, Matthew Lewis ve Tom Felton gibi genç yetenekler de filmin kadrosunda bulunan oyunculardır.