207 Görüntülenme
Kara Cuma İzle
6.3 IMDB Puanı

Kara Cuma İzle

Kategori
2023 yılının en beğenilen korku yapımları arasında yer alan Kara Cuma, Massachusetts'te geçen bir seri katil hikâyesini ele alır. Cabin Fever ve Hostel gibi filmleriyle tanınan Eli Roth’un yönettiği yapım, bol şiddet içeren slasher türündeki korku filmlerini sevenler için ideal bir seçenektir. 2007 yapımı Grindhouse filminde geçen bir öyküden esinlenen projenin senaristliğini ise Jeff Rendell üstlenir. Şükran Günü’nde geçen karanlık hikâyeyi Kara Cuma izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.

Gişede 46.5 milyon dolarlık bir hasılat yapan filmin oyuncu kadrosunda Patrick Dempsey, Jalen Thomas Brooks, Milo Manheim ve Addison Rae gibi isimler yer almıştır. Cadılar Bayramı, Teksas Katliamı ve 13. Cuma gibi slasher klasiklerinden izler taşıyan eser, Amerikan banliyölerine dehşet salan seri katil hikâyelerine bir yenisini ekler. 2025’te bir devam filmi de gelecek yapım, eleştirmenler tarafından da yüksek puanlar almıştır. Massachusetts'te geçen projenin çekimleri ise Toronto ve Ontario’da gerçekleşmiştir.
Kara Cuma Film Konusu
Kara Cuma felaketinin üstünden yıllar geçmiştir. Bir seri katil, Şükran Günü zamanı facianın gerçekleştiği Massachusetts'teli küçük bir kasabaya gelir. Çok geçmeden mahallede yaşayanları birer birer öldürmeye başlar. Hindi sunumu bahanesiyle mahalle sakinlerine yaklaşan gelen katil, en sevilen tatillerden birisi olan Şükran Günü’ne cehenneme çevirir. Kahramanlarımız, sıra onlara gelene kadar katili yakalamak ve karanlık geceye bir son vermek zorundadır.