158 Görüntülenme
Babı Cin İzle
3.8 IMDB Puanı

Babı Cin İzle

Kategori
Orijinal adı İblis Dalam Darah olan Endonezya yapımı eser, korku ve gerilim unsurlarını ustalıkla harmanlamayı başaran bir yapım olarak adından söz ettirmeyi başarmıştır. Mayıs ayında vizyona giren projenin yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Yannie Sukarya yer alır.
Gerilim dolu ve çarpıcı sahnelerle ev sahipliği yapımın senaryosu, Helfi C. H. Kardit imzası taşır. Ruhu, kötü güçler tarafından ele geçirilen Haruni adında genç bir kadının hikayesini sinemaseverlerle buluşturan projeyi Babı Cin İzle seçeneğiyle seyretmeniz mümkündür.
Babı Cin Konusu
Baş kahramanımız Haruni, habis bir ruh tarafından ele geçirilir. Hayatındaki zorluklar ve büyük acılarla mücadele eden genç kadın, yaşadıklarına artık dayanamayarak kendisine zarar vermeye başlar. Yaşadığı dramatik olayların yanı sıra kardeşi Hanum da başka bir hastalıkla boğuşur.
Hanum’u tedavi eden doktor Ahmad, Haruni’nin durumundan haberdar olur. Baş kahramanımızın yaşadıklarına çok üzülen doktor ona yardım eli uzatmak ister ancak başarılı olamaz. Günün birinde Haruni, camdan atlayarak intihar etmeye çalışır. Doktor Ahmad ve bir polis memuru olayı araştırmaya başlarlar ancak bu süreçte beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalırlar.
Oyuncu Kadrosu
Endonezya yapımı olan eser, 31 Mayıs 2024’de vizyonda seyirciyle buluşmuştur. Mercury International tarafından dağıtımı yapılan projenin başrol oyuncuları arasında Michelle Joan, Ryaas Randa, Cut Ashifa ve Soraya Rasyid gibi birbirinden başarılı isimler yer almıştır.